Zou het corona zijn?

Dit is momenteel misschien wel dé vraag die iedereen dagelijks bezig houdt. Een kuchje, loopneus of een lamlendig gevoel; vóór het coronatijdperk noemden we dit najaarsmoeheid of een griepje. Maar dit jaar is alles anders.

Onzekerheid

Deze onzekerheid betekent voor iedereen wat anders. Werknemers weten niet wanneer ze zich ziek moeten melden. Leraren, ZZP-ers en kleine zelfstandigen willen het liefst door, maar kunnen zich niet permitteren om de mensen om zich heen te besmetten. Moeders twijfelen om de haverklap of ze hun puber moeten afmelden voor school. En wat te doen met een bezoekje aan opa of oma?

Lange wachttijden bij de GGD

Gelukkig laten steeds meer mensen zich testen. Maar de wachttijden bij de GGD zijn nog steeds te lang. De snelst beschikbare testlocatie ligt soms wel op een uur rijden. De uitslag van de PCR-test die door de GGD wordt uitgevoerd, duurt ook nog eens 1 – 2 dagen. Totdat de uitslag bekend is, moet je (met je gezinsleden) in quarantaine. Veel mensen twijfelen daardoor of ze überhaupt de test laten doen.

Sneltest Oss geeft binnen een uur antwoord op je vraag

Niet alleen het virus, maar ook de onzekerheid die corona met zich meebrengt, zorgt dat veel mensen niet lekker in hun vel zitten. Daarom bieden wij de mogelijkheid tot een sneltest voor mensen uit Oss en omgeving die om welke reden dan ook niet zo lang willen wachten of reizen. Hoewel dit niet onze core business is, bieden we hiermee een stuk gemoedsrust voor mensen die stress en onzekerheid ervaren rondom het virus.

Herstellen en versterken immuunsysteem

Onze missie is om ervoor te zorgen dat mensen (weer) lekker in hun vel zitten. Onze kracht zit in het behandelen en begeleiden van mensen met klachten. De meeste mensen doorlopen corona als een griep. Zij knappen na 1 of 2 weken vanzelf weer op. Een aantal van hen houdt echter langduriger klachten. Wij bieden een integrale aanpak van osteopathie, orthomoleculaire therapie en coaching bij het herstellen van het immuunsysteem tijdens en na corona. In tijden als dit is het extra van belang om ook preventief aandacht te hebben voor je gezondheid en vitaliteit. Met de juiste voeding, behandeling en coaching ondersteunen wij graag aan de voorkant bij het versterken van je immuunsysteem.

Meer weten?

Meer weten wat we kunnen betekenen voor het herstellen en versterken van je imuunsysteem? Bel ons!
Of maak een afspraak voor een sneltest