Behandelwijze en tarieven

Behandelwijze

1. Intakeformulier

Omdat we geloven in de kracht van integrale geneeskunde, start in principe elk behandeltraject met een integrale intake. Hiervoor sturen we je een uitgebreid formulier toe. Zou je dit zo compleet mogelijk willen invullen en meenemen naar je intakegesprek?

2. Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek maken we een ‘film’ van je leven. Hierbij komen medische aspecten aan bod, zoals ziektes, operaties, blessures, ongelukken en eventueel het verloop van zwangerschappen en bevallingen. Maar ook mentale aspecten en leefstijl bespreken we. Denk hierbij aan traumatische ervaringen en eetstoornissen, maar ook aan heel praktische dingen, zoals voeding en beweging.

3. Behandelplan

Hierna volgt een advies met een integraal behandelplan. In dit plan staat hoe wij denken dat we jou het beste kunnen helpen. De behandeling is vaak een combinatie van osteopathie, orthomoleculaire therapie en coaching. Maar het komt uiteraard ook voor dat een eenzijdig traject voldoende is, of dat je zelf kiest voor een bepaalde discipline.

4. Aan de slag

Omdat we bij de intake zorgvuldig op zoek gaan naar de bron van de klacht, kunnen we daarna gericht en effectief aan de slag. Daarom zijn drie tot zes behandelingen vaak al voldoende om je klachten te verhelpen. Een baby helpen we doorgaans al met één of twee behandelingen.

5. Tarieven

Intake integrale geneeskunde (1,5 uur) € 147

Vervolgconsult (1 uur) € 98

Kort consult € 75

Coachingspakket Vitaal Leven Maatwerk

Goed om te weten: je hebt geen verwijzing van de huisarts of specialist nodig.

Coachingspakket Vitaal Leven >>

Betalen met pin

Na de behandeling betaal je bij ons met pin. We geven je dan een nota mee die je kunt indienen bij je zorgverzekeraar.

Vergoedingen

De meeste zorgverzekeraars vergoeden onze behandelingen geheel of gedeeltelijk vanuit het aanvullende pakket. Een verwijzing van een huisarts of specialist heb je hiervoor niet nodig.

Voor ondernemers is een coachingspakket Vitaal Leven aftrekbaar van de belasting. Steeds meer werkgevers zijn bereid om een deel van de kosten voor een pakket voor hun rekening te nemen. Zeker als ze hiermee ziekteverzuim kunnen beperken of voorkomen.

Afspraak annuleren

Ben je verhinderd voor je afspraak? Annuleer deze dan minimaal 24 uur van tevoren. Niet nagekomen afspraken en afspraken die te laat worden afgezegd, moeten we helaas in rekening brengen.

KENNIS MAKEN ?

Laten we even bellen!

Edwin Tulkens en Rob van de Veerdonk
Ja, bel ons voor een kennismaking
Direct naar
Contact Info

Gewandeweg 1 Oss

Telefoon: 0412 – 692 739